Test

Dokter Luc Nachtegaele

Luc studeerde af als dierenarts aan de Universiteit Gent in 1973. In datzelfde jaar richtte hij de praktijk op die hij samen met zijn echtgenote succesvol uitbouwde tot een groepspraktijk waar ook tweedelijns diergeneeskunde centraal staat. Dankzij zijn jarenlange ervaring is zijn kennis een absolute meerwaarde voor de zorg en behandeling van je huisdier.  

Dierenarts Filip Nachtegaele

Dierenarts Filip Nachtegaele

Filip studeerde af in 2001 als dierenarts aan de Universiteit Gent. Na zijn studies verdiepte hij zich in de oogheelkunde van de gezelschapsdieren. Hij volgde hiervoor tal van opleidingen en trainingsprogramma's in het buitenland. Vanaf 2007 startte hij met een bijkomende opleiding aan de Royal College of Veterinary Surgeons in Engeland die hij succesvol afrondde. 

Dierenarts Ann-Sofie Verhaeghe

Dierenarts Ann-Sofie Verhaeghe

In 2007 behaalde Ann-Sofie haar diploma diergeneeskunde te Gent. Na een jaar werkzaam te zijn in andere praktijken, vervoegde ze het team in 2008.  Ann-Sofie begon in 2013 een certificaatopleiding te Engeland om haar te verdiepen in chirurgie bij de gezelschapsdieren. Deze opleiding werd succesvol afgerond in 2016. Naast chirurgie, heeft Ann-Sofie ook een bijzondere interesse in abdominale echografie.

Test

Dierenarts Emma Steyaert

Emma studeerde af als dierenarts in 2012. Na haar studies werkte ze vijf jaar in een tweedelijns praktijk voor orthopedie en neurochirurgie. Sinds 2017 maakt ze deel uit van het team bij dierenartsenpraktijk Nachtegaele. Naast eerstelijns diergeneeskunde gaat haar bijzondere interesse uit naar orthopedie, chirurgie en konijnen. 

Apotheker Lieve De Sutter

Apotheker Lieve De Sutter

Lieve studeerde in 1973 af als apotheker. Na 5 jaar werken in de apotheek besloot ze om voltijds mee te werken in de praktijk van echtgenoot Luc Nachtegaele. Dankzij haar ervaring in de apotheek heeft ze een streepje voor in het verstrekken van medicijnen en voeding. Ze is de vriendelijke stem aan de andere kant van de telefoon en het eerste aanspreekpunt van de praktijk. 

Dierverpleegkundige Yana Kesteloot

Dierverpleegkundige Yana Kesteloot

Yana studeerde af in 2016 aan de hogeschool Vives te Roeselare. Daar behaalde ze haar diploma Agro-Biotechnologie dierenzorg. Tijdens meerdere stages in dierenartsenpraktijken en -klinieken, vond ze haar passie in het verzorgen van zieke dieren. Door haar interesse in diergeneeskunde en grote liefde voor kleine huisdieren is Yana een gedreven en gepassioneerde dierverpleegkundige. Sinds 2016 maakt ze deel uit van ons gemotiveerd team. 

Dierverpleegkundige Marie Demeyere

Dierverpleegkundige Marie Demeyere

Marie behaalde haar diploma Agro-Biotechnologie dierenzorg aan HoGent in 2020. Kort daarna vervoegde ze ons team als dierverpleegkundige. Door haar grote passie voor dieren streeft ze naar de optimale en meest kwalitatieve zorg voor je huisdier. Ze staat altijd klaar om jou en je dier met een lach te ontvangen. 

Volg ons op Instagram

Eat, sleep, save pets, repeat!

Privacy Statement | Cookie Statement | Disclaimer